Op zoek naar een nieuw interieur?

Ruime keuze met vakkundig adviesWat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Heel veel mogelijkheden dus. Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden die in uw plaatje past.
 
Een mooi interieur is meer dan de keuze voor raamdecoratie of binnenzonwering. Gideco-Decotrend biedt daarom na goedkeuring van de offerte, interieuradvies aan. Indien gewenst komen we aan huis en de hand van collectieboeken stemmen wij de keuze voor uw binnenzonwering af op de kleuren en materialen van uw vloer, wand, raam en meubelen.

Gideco-Decotrend heeft eigen plaatsers in dienst die hun vak verstaan en zorgen voor een perfecte montage en probleemloze werking van uw raamdecoratie of binnenzonwering. Vakmensen die zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw Luxaflex® product. En zoals u van de échte binnenhuisadviseurs mag verwachten leveren wij alles schoon en netjes op.

G1
G10
G11
G12
G13
G14
G15
G16
G17
G2
G3
G4
G5
G6
G7
G8
G9